Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties.

Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot ons email adres. De algemene voorwaarden die op al onze leveringen van toepassing zijn, zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen.

 

1.Algemeen


1-1

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings-en betalingscondities van toepassing


1-2

De koopovereenkomst komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.


1-3

Reserveren van artikelen kan voor maximaal 6 dagen . Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen wordt de reservering van het artikel ongedaan gemaakt. Het artikel wordt dan weer in de winkel geplaatst. Aan het reserveren van een artikel kunnen geen rechten worden ontleend.


1-4

Artikelen welke verkocht zijn met korting kunnen niet geruild worden.


1-5

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.


1-6

Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en –capaciteiten van de (potentiële) koper , kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.


2. Prijs


2-1

Alle prijzen staan vermeld in euro’s (€) en zijn inclusief B.T.W


2-2

De Mannenwinkel is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door de Mannenwinkel worden aangepast. Wanneer een bestelling is gedaan waarin een onjuiste prijs vermeld staat, zal daarover per e-mail contact opgenomen worden. De (onjuiste) bestelling wordt door mannenwinkel.com niet geaccepteerd.


3. Betaling


3-1

Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze mail staan de totale kosten vermeld. De wijze van betalen is vermeld onder 3-2,3-3 en 3-4


3-2

Vooruit betalen via een overschrijving of Paypal of Ideal betalingen. Paypal en Ideal werkt het snelst. Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen ter bezorging aan te bieden aan DPD.


Onze gegevens:
Mannenwinkel

Guldenstraat 11
9712 CD Groningen


IBAN: NL37ABNA0501756450

3-3

Betalingen met iDeal. Buckaroo voldoet aan de strenge eisen m.b.t het veilig aanbieden van de Ideal-betalingen. Er worden geen gegevens vastgelegd, zodanig dat derden er misbruik van zouden kunnen maken. Daarnaast worden de betaalgegevens encrypted (versleuteld) over de lijn verstuurd volgens de internetbeveiligingsstandaard SSL.3-4

Contante betaling in onze winkel, op afspraak.


4. Verzendkosten


4-1

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €4.95 voor bestellingen onder  €75,- Voor bestellingen boven €75,- brengt de mannenwinkel.com binnen Nederland geen verzendkosten in rekening. Voor Duitsland en Belgie berekenen wij  € 9,95 verzendkosten en boven de 75.- berekenen wij 4.95 aan verzendkosten.


4-2

Bij leveringen buiten de Benelux worden de verzendkosten ongeacht de ordergrootte van de bestelling doorberekend aan de koper.


4-3

Bestellingen boven een totaalbedrag van €100,- worden altijd verzekerd verzonden.


5. Levering


5-1

Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen 1 werkdag ter bestelling aan te bieden aan DpD. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan informeren wij u hierover per e-mail of indien mogelijk telefonisch.


5-2

Als artikelen een langere levertijd dan 3 werkdagen hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te ontbinden. Hiervoor worden in dat geval geen kosten in rekening gebracht.


5-3

Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of indien mogelijk telefonisch medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren of vervangende artikelen te bestellen.


5-4

Alle in onze winkel en elders vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen door de verkoper vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.


5-5

De verzending geschiedt volgens Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van DpD, welke na te lezen zijn op

                     www.dpd.com


Ze gelden als hier herhaald en ingelast.

 

6 omruiling/niet goed geld terug

 

6-1

Na ontvangst van de door de koper bestelde artikelen, heeft koper het recht de artikelen binnen 14 werkdagen na de verzenddatum retour te zenden of om te ruilen.


6-2

Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan info@mannenwinkel.com. Na ontvangst van de retourzending  zal het orderbedrag minus de verzendkosten binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant.

Dit recht is niet van toepassing als: 
1. Het artikel gedragen en/of gewassen is.

 2. De koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.

 3. Vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels.


6-3

De koper is zelf verantwoordelijk voor retourneren

Artikelen kunnen voldoende gefrankeerd opgestuurd worden naar:

Mannenwinkel 
Guldenstraat 11     
9712 CD Groningen


Franco en rembourszendingen worden nimmer geaccepteerd door de Mannenwinkel. Bij ruiling en het opnieuw verzenden van artikelen betaald de klant zelf de opnieuw gemaakte portokosten. Daar staat binnen Nederland een bedrag voor van € 4,95. U wordt geacht dit bedrag eerst over te maken op onze rekening alvorens wij opnieuw verzenden.

 

7.Aansprakelijkheid

De Mannenwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder kan de verkoper nooit aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.

Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling.

 

8. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door de Mannenwinkel gebruikt. Ze zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld anders dan i.v.m betalingstransacties en bezorging van bestelling.

 

9. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van de Mannenwinkel.