De Mannenwinkel,is niet  zomaar een ondermodewinkel voor mannen …..

 


Het is een plek vol inspiratie, eenn walhalla op het gebied van modern ondergoed, lounge-wear, zwemgoed en sokken. Voor jong en oud bieden wij prachtige lifestyle merken, het hele jaar doorlopend wisselende collecties en wij hebben een goede basiscollectie van diverse merken. 
 

Tevens bieden wij een prachtige collectie kaarthouders van Secrid.

Bij de Mannenwinkel is geen week hetzelfde, er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken.   Door het enthousiaste team wordt er hard gewerkt zowel voor als achter de schermen en er heerst een prima sfeer.   Uiteraard willen wij u graag vakkundig advies geven. Schroom niet om ons het één en ander te vragen.

 

Wilt u iets cadeau geven dan pakken wij het graag prachtig voor u in.   De winkel is gevestigd sinds 1996 in het centrum van Groningen (tussen de Grote markt en Vismarkt) in het zogenaamde ‘Waagstraatcomplex’. Een ontwerp van de Italiaanse architect Adolfo Natalini.   Sinds 2008 hebben wij onze onlinewinkel ‘mannenwinkel.com’, waar een ruime greep van onze collecties te zien en te koop is.

Voor allebei geldt dat service bij ons hoog in het vaandel staat.  

 

Onze merken:                               

  Björn Borg – Bonnie Doon – Burlington – Calvin Klein - Diesel – Deal – Effio - Emporio Armani - Falke - Happy Shorts - Hom – Hugo Boss – Tommy Hilfiger - Levi's - Manstore – Mc Alson- Mey - Muchacho Malo - Mundo Unico - RJ bodywear - RJ Thermo-ondergoed - Schiesser - Secrid - Zaccini - Olaf Benz 


 

 

 

                       Als het onder "goed " moet zitten.........